fbpx
 
×
Het brouwdok perspectief

Onze thuishaven

Met de voeten op de kade en het zicht op zee

Een spiksplinternieuwe brouwerij in een karaktervolle jas. Dát wordt het Brouwdok, ons hoofdkwartier aan de Nieuwe Willemskade in Harlingen. De voormalige Hubert Jans loods ondergaat een grootste verbouwing en we kijken er enorm naar uit om daar verder te groeien, te experimenteren en te ontdekken. Met de komst van onze nieuwe brouwerij krijgen we daar straks nóg meer ruimte voor. Ruimte voor meer liters, maar óók voor opwindende avonturen. Onze reis is nog maar net begonnen en er gloren oneindig veel smakelijke droombestemmingen aan de einder.
 

Boek een brouwbezoek

Kom proeven!

De magie van het brouwen eens aan den lijve ondervinden?

Wees welkom. Regelmatig organiseren we proeverijen, maar je kunt er natuurlijk ook eentje ‘op bestelling’ aanvragen. Leuk als bedrijfsuitje of familie- of vriendenfeestje (min. 20 deelnemers)!

Tijdens een 2 uur durende toer onthullen we je de geheimen van het bierbrouwen, laten we je ervaren wat water, gerst, gist en hop voor je bier dóen, laten we je verschillende bieren proeven, maken we een rondje door de brouwerij én ga je bovendien zelf aan de slag om je eigen bier te brouwen.

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem even contact met ons op!

Heb je zin, vaar dan vooral met ons mee!