fbpx
 
×
Brewhouse - Priming Tank

Makke yn Fryslân • Smakket Oeral

Buitendijks gebrouwen, zeewaardig bier!
Dat maken we in onze unieke havenbrouwerij. Met de voeten op de kade en fenomenale vergezichten over de Waddenzee is onze havenbrouwerij in Harlingen hoofdkwartier én vertrekpunt voor experiment en avontuur.

Maak kennis met de Vaste Bemanning van Het Brouwdok

Wij houden van bier. Zo simpel is het. Van écht ambachtelijk gebrouwen bier. Als hoeders en liefhebbers van craft biertjes stáán we voor onze ‘ales’. En die passie willen we graag met je delen.
Met trots kunnen we je onze Vaste Bemanning aanbevelen. Dit onmiskenbare én geliefde viertal heeft inmiddels een trouwe schare fans en is het hele jaar door verkrijgbaar.

De Seizoenskrachten

Naast de Vaste Bemanning hebben ook onze Seizoens- krachten hun sporen ruimschoots verdiend. Ze wisselen elkaar gedurende het jaar af en zijn vaker wél dan niet aan boord. Benieuwd wat we serveren? Houd dan niet alleen het weer, maar vooral onze bierkalender in de gaten.

De Opstappers

Omdat we gek zijn op experimenteren breiden we onze vaste range buitengewoon lekker craftbier regelmatig uit met speciale Opstappers. Spannende bieren die het resultaat zijn van een bijzondere samenwerking of die we eenmalig brouwen en een tijdje met ons meevaren. Wie niet terugdeinst voor een beetje avontuur stapt aan boord en kiest voor onze Opstappers.