Terug naar alle evenementen

Flamenco entre Amigos

  • Het Proefdok/Brouwdok B.V. Nieuwe Willemskade 8 8862 RZ Harlingen Netherlands (kaart)

Flamenco onder vrienden

“Flamenco entre Amigos“ – In het begin – was een overwegend semi-professionele groep muzikanten, oorspronkelijk afkomstig van het eiland La Palma (Canarische Eilanden). Het was rond het jaar 2009, toen de geweldige gitarist Pedro Sanz zijn jonge vrienden en studenten uitnodigde om samen te komen in zijn huis aan zee. Al snel werden deze feesten synoniem met de zuidelijke geest, gezelligheid en spontaniteit van het leven.


Ondertussen hebben hoogopgeleide muzikanten zich bij hen aangesloten en al deze vrienden zijn ongetwijfeld de nummer één geworden van het publiek van La Palma en flamenco aan zee, zoals bekend is “Isla Bonita“.

Hun reis buiten de Canarische Eilanden begon met een voorzichtige presentatie van gasten in 2012. Tegenwoordig maken toeristische reizen deel uit van het afsprakenboek van de opleiding. De presentaties zijn voornamelijk het resultaat van persoonlijk contact en de uitnodigingen van enthousiaste bezoekers aan La Palma, die het genoegen hadden om een ​​liveoptreden op het eiland bij te wonen.

Voor de volgende zomerconcertserie zal het duo zonder extra leden reizen en af ​​en toe speciale gastmuzikanten meenemen.

Vorige
Vorige
27 september

BluesCruise

Volgende
Volgende
23 november

Live: Anne Feenstra Band